Sorry, your version of Internet Explorer is too old to view SurfersVillage.com properly.

Why not try Chrome instead.

zo

Villages:

O’Neill Belgium new team rider Dean Vandewalle

 
Team News

O’Neill Belgium presents, Dean Vandewalle, new team rider SURF

Surfersvillage Global Surf News, 15 June, 2010 : - - De nieuwste en jongste aanwinst voor het O’Neill surfteam is Dean Vandewalle, amper acht jaar en nu al ongelooflijk hard verslaafd aan het surfen. Dean kon nog maar net lopen of hij stond al aan de zijde van zijn vader op een surfplank. Al snel leerde Dean hoe hij zelfstandig van golf tot golf kon surfen. 

Dean wil niets liever doen dan surfen en vind een 360 de “coolste trick” om uit te testen. Dean is de jongste van het O’Neill surfteam en kan alvast rekenen op de nodige steun en begeleiding van het volledige O’Neill team.  Dit jong aanstormend talent woont in Knokke maar het gezin Vandewalle is erg vaak terug te vinden in Costa Rica waar Dean samen met zijn vader non-stop in het water ligt.

Hij is slechts 1m30 maar kan nu alvast zijn mannetje staan tussen de golven. De ‘Benjamin’ van het O’Neill team heeft het surfen al aardig onder de knie en dat valt op, zoals Dean het zelf zegt: “Hou me in de gaten, want later word ik een Pro Surfer!” O’Neill wenst hem alvast veel succes!

www.oneill.com
www.facebook.com/#!/oneillbelgium?ref=ts


What's your take on this?
Post your thoughts: SV Forum


New Survey: Map Surfing’s future 


New! B2B News ASBE-Surf   |  Receive News-Alerts  Updated & Revised European Surforecasts
  More European surfing news available here


Chris Verghote


Team - Surfersvillage


 

Viewed: 
Weight: 
0
 
 

Latest photos

Newsletter

Follow us and sign up to our daily newsletter